Dags för bröllop?

-Vi älskar't!

Oavsett om Ni planerar en liten, gemytlig tillställning med nära & kära, eller en megafest med pompa & ståt, så vill vi vara med - i form av blommor.

Vi gör allt ifrån att binda bukett & corsage till att dekorera bord, lokal eller vad Ni än kan tänkas vilja förgylla med blomster på Er stora dag.

Vill Ni anlita oss? Tveka inte att höra av er. Tänk på att framförhållning ger möjligheter. Vi får då mer tid att tillsammans bolla idéer, välja ut blommor och få allt kring det blommande att kännas rätt inför det kommande bröllopet.

Ni kontaktar oss lättast via ett mail, där ni berättar om Er, och Era tankar & önskningar och vilket datum det är dags. Om bröllopet ska ha ett genomgående tema så bifoga gärna inspirationsbilder eller bilder på exempelvis inbjudningskort eller bordsplacering, så att vi får en bild av känslan som Ni är ute efter. Sedan pratar vi vidare över telefon för att fortsätta planeringen.

Längre ned på denna sida finns bilder från tidigare bröllop vi gjort blommorna till. Länkar till fotograferna finns under bilderna.

Fridens liljor
/Studio Grön, Alice & Jonathan.


[email protected]

Fotograf: Linda Pauline Arousell | www.lindapauline.se

Fotograf: Tove Larsson | www.tovelarsson.se