Studio /ˈstjuːdɪəʊ/

noun

- a room where an artist, photographer, sculptor, etc. works.


Scrolla ned för mer info.


Studio Grön.

När det i början av 2020 blev bestämt att vi skulle öppna blomsterbutik började vi genast fundera över ett passande namn. Trots att det var just blomsterbutik det skulle vara, ville vi ha ett namn som inte begränsade oss, som inte skrek BLOMSTERAFFÄR. Ett namn som skulle väcka nyfikenhet och som skulle kännas klockrent från stunden du kliver in genom dörren.

En period kändes det som att det var det enda vi gick och tänkte på. Det skulle vara ett namn som inte bara var rätt för butiken, utan också var rätt för oss. Vi visste redan innan att det skulle bli som ett andra hem. Att ha en blomsterbutik är mer som en livsstil än som ett jobb. Man jobbar med levande material, som inte alltid går att stänga dörren om och låsa när dagen är slut. Är växterna törstiga - då vill de ha vatten, och då bryr de sig inte om att du redan jobbat dina nine-to-five.

Efter måååånga funderingar och förslag så kom vi slutligen på namnet Studio Grön, och det kändes rätt.. Studio är en plats där du kan skapa musik, konst, känslor - rubbet. Det var ett namn som tilltalade oss, och gav utrymme för allt våra kreativa hjärnor kunde tänka sig Ett namn som samtidigt hintade om verksamhetens huvudsakliga inriktning - det gröna.

Välkommen in!
/Alice & Jonathan